Compra al Montseny
des de casa teva
Vols saber-ne més?

El projecte

Una plataforma de venda local i d’informació de proximitat

BaixMontseny.cat és una plataforma de venda en línia per a comerços i botiguers dels municipis que engloben la comarca del Baix Montseny. Amb aquest nou portal web els veïns de la zona podran trobar en un únic espai tots els productes i serveis del seu poble i voltants, podran comprar còmodament i rebre els productes a casa gràcies a un servei de repartiment unificat. Baixmontseny.cat vol donar suport al comerç local i de proximitat de la comarca.

La plataforma compta també amb una zona d’agenda cultural i esdeveniments per tal que les associacions i entitats de la comarca puguin fer difusió dels seus actes i accedir al màxim públic potencial de l’àrea d’influència al que ens adrecem.

La plataforma

Una eina pràctica pensada per a tota la comunitat

Per a comerciants, botiguers i empresaris

Baixmontseny.cat serà una plataforma de gestió de productes amb altes i modificacions massives. Oferim la possibilitat de connectar els sistemes de gestió de la botiga amb la plataforma (segons disponibilitat).


Per a entitats i associacions

La plataforma permetrà a les entitats i/o associacions donar d'alta els seus actes i esdeveniments. Baixmontseny.cat farà difusió de l'agenda de la comarca als usuaris de la plataforma mitjançant les xarxes socials i el seu butlletí electrònic.


Per al client final

Accés gratuït i permanent a milers de productes de botiguers i petits comerciants del Baix Montseny. Els usuaris de Baixmontseny.cat estaran al dia dels esdeveniments del seu poble i de la resta de municipis de la comarca.

Funcionalitats

Venda de productes, gestió dels enviaments, difusió dels productes i esdeveniments

Subscripcions

Baixmontseny.cat funcionarà per subscripció mensual pels comerciants que vulguin oferir els seus productes a la plataforma. Les entitats i els usuaris finals tindran accés gratuït.

Enviaments

La plataforma oferirà el servei d'enviament dels productes a domicili. També existirà la possibilitat de recollir la comanda a la botiga o establiment adherit.

Comunicació

Baixmontseny.cat serà també una plataforma de comunicació tant pels botiguers com per a les entitats. Volem arribar a tots els usuaris de la comarca per fer xarxa i comunitat.

Vols saber-ne més?

Si t'interessa el projecte, si us plau, omple el formulari i t'enviarem més informació.

* Camps obligatoris

Si us plau confirma'ns que vols rebre el nostre butlletí electrònic en el següent canal de comunicació:

En qualsevol moment et podràs donar de baixa clicant a l'enllaç que trobaràs al peu de tots els nostres correus. Per més informació sobre la nostra política de privacitat.